AR-GE ÇALIŞMALARIMIZ
LABORATUVARLARIMIZ YEM YAPMAK AMACIYLA ALINAN HAMMADDENİN KALİTE KONTROL KRİTERLERİ ÇERÇEVESİNDE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ALINMASINA BU ALIMLA İLİŞKİLİ OLARAK DEPOLANMASINA BUNUNLA BİRLİKTE ÜRETİLEN YEMLERİN PİYASAYA ÇIKMADAN ÖNCE YEM KRİTERLERİNE UYGUN OLUP OLMADIĞININ KONTROLÜNÜ SAĞLAYAN BİR BİRİMDİR.
YAPILAN ANALİZLER
Nem Tayini
Ham Protein Tayini
Ham Yağ Tayini
Ham Selülöz Tayini
Ham Kül Tayini
Nişasta Tayini
Vitamin Tayini
Aflotoksin Tayini
Aminoasit Tayini
Üre Var Yok Testi










YAŞ KİMYA | NIR CİHAZI | |
Nem tayini | 30 dk | 2 dk |
Ham protein | 2 saat | 2 dk |
Ham selülöz | ADFNDF 1 Gün | 2 dk2 dk |
Ham yağ | 1 - 1,5 saat | 2 dk |
Ham kül | 4 saat | 2 dk |
Nişasta | 2saat | 2 dk |
Aflatoksin tayini | 6 saat | |
Vitamin tayini | 6 saat | |
Aminoasit tayini | 6-8 saat | |
Üre var/yok testi | 0,5 saat |